SUBtracers logoSUBtracers logo dark text

Young Capital

Uitzendbureau YoungCapital biedt vacatures voor studenten, starters en young professionals. Parttime, fulltime, bijbanen en vakantiewerk.

In 2000 werd StudentenWerk opgericht door studenten Bram Bosveld, Hugo de Koning en Rogier Thewessen. Gewoon doen, dat kenmerkt het bedrijf nog steeds. Dankzij deze mentaliteit groeide StudentenWerk uit tot YoungCapital: een innovatief recruitmentbureau dat technologische ontwikkelingen gebruikt om het recruitmentlandschap te veranderen. Ze hebben de grootste jongeren database van Europa en zijn online beter vindbaar dan welk Nederlands uitzendbureau dan ook.

Met het integreren van een competentietest voor werkzoekenden, een platform dat in realtime vraag en aanbod voor werk en videosollicitaties in één cloud-based app heeft YoungCapital al laten zien dat het kan innoveren. Met een team van IT, (big) data en machine learning talent wordt er elke dag gewerkt aan het hervormen van hun branche.

“Ogenschijnlijk zou je zeggen dat YoungCapital weinig aan ‘traditioneel’ subsidiabele dingen doet, niets bleek minder waar toen SUBtracers ons bedrijf en activiteiten doorgronden. SUBtracers heeft ons geholpen om meer grip te krijgen op onze interne processen en zorgt voor meer transparantie in onze WBSO-aanvragen. Onze developers herkennen zich nu veel beter in de aanvragen omdat de verwoording aansluit op hun werkzaamheden en daardoor is het tijdschrijven ook een stuk makkelijker geworden. Daarbuiten dacht SUBtracers zelfs mee bij de verbouwing van ons HQ in Hoofddorp om energiezuinige investeringen in het pand onder te brengen in de EIA en MIA aftrekposten.”

“Om twee stappen op de markt vooruit te lopen en omdat we niet aan outsourcing doen, vormt innovatief denken en ontwikkelen het échte hart van ons bedrijf. Bij het organiseren en financieren van zo’n full time operatie kan je al snel door de bomen het bos niet meer zien. Gelukkig begeleidt SUBtracers ons al jaren bij subsidies en fiscale regelingen, helpen ze ons met de organisatie en zorgen zij dat wij nooit een slapeloze nacht hebben over compliance” – John Muller, CIO.

Kortom, SUBtracers leidt ons het hele subsidie bos door.

Ciphix logoYoung Capital logoWeTransfer logoVisma-Idella logoTomTom logoStellar Data Recovery logoScreen6 logoNacra sailing logoLifely logoGreetz.nl logoBrinckers logoBrabo Hockey logoBeyond Sports logoAchmea logo

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws.

    Ons adres

    MediArena 9
    1114 BC Amsterdam-Duivendrecht

    © 2021 SUBtracers