SUBtracers logoSUBtracers logo dark text

Brinckers

Brinckers elektrische fietsen voor iedereen

Nederland is in de ban van de elektrische fiets. Het fenomeen elektrische fiets bestaat al een behoorlijk lange tijd, maar in de afgelopen jaren bloeide het pas echt op met “exponentiële groei”. Sinds juni van dit jaar is er dan ook veel gebeurd bij Brickers. Waar veel fabrikanten deze zomer moeite hadden om aan de levertijden te voldoen, was Brinckers net gestart met een frisse voorraad. Een klein puntje: Brinckers had in het begin van de zomer nog een blanco dealernetwerk. Nu, een halfjaar later ziet de wereld er heel anders uit. Brinckers levert aan zo’n 40 dealers en daar komen dagelijks nieuwe dealers bij, zegt CEO Pieter Booij van Brinckers.

Samen met SUBtracers hebben we ons de vraag gesteld: “Waar staat de R&D en business in 2025”? “Er zijn veel dingen onzeker, maar een ding weten we zeker: dat de fietsen in 2025 lichter, sneller, efficiënter zijn en een grotere actieradius hebben” aldus Booij.

Door deze technische innovaties nu al te benoemen, lukte het Brinckers om als techno starter aangemerkt te worden. Dit gaf allerlei middelen om een innovatie versnelling in te zetten. “Er wordt nu al keihard gewerkt aan innovaties waarvan we in eerste instantie dachten ze pas in 2023 op te kunnen pakken”.

Ciphix logoYoung Capital logoWeTransfer logoVisma-Idella logoTomTom logoStellar Data Recovery logoScreen6 logoNacra sailing logoLifely logoGreetz.nl logoBrinckers logoBrabo Hockey logoBeyond Sports logoAchmea logo

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws.

    Ons adres

    MediArena 9
    1114 BC Amsterdam-Duivendrecht

    © 2021 SUBtracers