SUBtracers logoSUBtracers logo dark text

WeTransfer

WeTransfer werd in 2009 opgericht als de simpelste manier om grote bestanden de hele wereld over te sturen.

Het bedrijf:

WeTransfer werd in 2009 opgericht als de simpelste manier om grote bestanden de hele wereld over te sturen. Inmiddels staat WeTransfer synoniem voor het versturen van bestanden van A naar B, echter hebben de ontwikkelaars in de tussentijd niet stil gezeten. In de loop der jaren heeft WeTransfer steeds meer mooie en handige producten ontwikkeld om gebruikers te helpen met hun creatieve processen. Oftewel: “verstuur je ideeën, visualiseer je ideeën, leg je ideeën vast en organiseer je ideeën”.

De subsidievraag:

“De producten die we aanbieden toveren we natuurlijk niet zomaar uit de hoge hoed; hier zit ontzettend veel hard werk en passie van onze mensen in”, aldus VP Engineering Martijn Vermaat. “Wij zijn voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden om allerlei informatie op verschillende manieren met elkaar te delen. We wisten dat de overheid regelingen beschikbaar stelde om deze innovatieve activiteiten te ondersteunen. Inmiddels maken we hier ook al geruime tijd gebruik van, onder andere van de WBSO. Het aanvragen van subsidie en achteraf verantwoorden hiervan is helaas minder makkelijk dan het lijkt en kost ons veel tijd en uitzoekwerk. SUBtracers biedt hierin een goede uitkomst”.

De oplossing:

“De consultants van SUBtracers komen regelmatig bij ons over de vloer en begeleiden ons bij het aanvraagtraject, waarbij zij met de developers sparren over de actuele & geplande ontwikkelingen. Ook ondersteunen ze ons met de verantwoording van de verkregen WBSO-subsidie, door samen met ons de WBSO-administratie te optimaliseren. Het is een fijn gevoel dat zij als specialisten met ons meedenken.”

Het resultaat:

WeTransfer loopt met de hulp van SUBtracers inmiddels al bijna 9 jaar succesvol mee met de WBSO. Met de verkregen belastingkorting heeft WeTransfer goede technische mensen kunnen aannemen en in het verlengde daarvan de afgelopen jaren een gestage groei kunnen realiseren.

Ciphix logoYoung Capital logoWeTransfer logoVisma-Idella logoTomTom logoStellar Data Recovery logoScreen6 logoNacra sailing logoLifely logoGreetz.nl logoBrinckers logoBrabo Hockey logoBeyond Sports logoAchmea logo

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws.

    Ons adres

    MediArena 9
    1114 BC Amsterdam-Duivendrecht

    © 2021 SUBtracers