SUBtracers logoSUBtracers logo dark text

Beyond Sports

The new way to experience sports

Het bedrijf:

Beyond Sports gaat inderdaad verder dan sport, veel verder. De Virtual Reality (VR) visualisatie technologie van Beyond Sports wordt gebruikt om sport op het hoogste niveau te analyseren, verbeteren en natuurlijk te ervaren. De beste competities (NFL), clubs (Arsenal FC) en sportzenders (Sky Sports) maken gebruik van Beyond Sports technologie, en het is daarmee niet vreemd dat innoveren en vooruitstreven het DNA van het bedrijf maakt.

De subsidie vraag:

Naast het innoveren in de sportsector, wilde Beyond Sports al een tijd onderzoeken of de kennis over VR kan worden toegepast in een project met medische impact. Zoals innovatieve VR-training en -revalidatie bij topsporters tot betere prestaties lijdt, kunnen innovatieve VR-behandelingen mensen een gezonder en actiever leven geven. Door gesprekken met Fysiotherapie Elisabeth is het idee voor een revolutionaire toepassing voor etalagebenen (claudicatio intermittens) tot stand gekomen.

De oplossing:

Samen met SUBtracers is het samenwerkingsproject met Fysiotherapie Elisabeth inhoudelijk doorgesproken, waarna SUBtracers de MIT-R&D samenwerking aanvraag heeft opgesteld. Hierdoor is de inspanning van zowel Beyond Sports als Fysiotherapie Elisabeth beperkt gebleven, zodat beide partijen zich konden richten op de ontwikkeling van de VR-behandeling.

Het resultaat

“Wij zijn enorm blij met de goedgekeurde MIT subsidie die wij dankzij SUBtracers hebben opgehaald. Als snel groeiende onderneming is het niet tot nauwelijks mogelijk om tijd vrij te maken voor het opstellen van deze omvangrijke aanvraag, terwijl de subsidie ons bedrijf een enorme boost zal geven. Doordat SUBtracers ons veel werk uit handen heeft genomen hebben we toch een aanvraag kunnen doen, en met succes!”

“Dankzij SUBtracers hebben we niet alleen een goedgekeurde MIT-samenwerkingsaanvraag, maar ook de aanvragen voor MIT-haalbaarheid en WBSO worden continu goedgekeurd. Door deze extra steun aan ons R&D budget kunnen wij wereldkoploper in AI & VR visualisatie technologie blijven.”

Nicolaas Westerhof, Co-Founder & CTO Beyond Sports

Ciphix logoYoung Capital logoWeTransfer logoVisma-Idella logoTomTom logoStellar Data Recovery logoScreen6 logoNacra sailing logoLifely logoGreetz.nl logoBrinckers logoBrabo Hockey logoBeyond Sports logoAchmea logo

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws.

    Ons adres

    MediArena 9
    1114 BC Amsterdam-Duivendrecht

    © 2021 SUBtracers