SUBtracers logoSUBtracers logo dark text

Achmea

De coöperatieve verzekeraar met sterke merken

Achmea erkent het belang van de ontwikkeling van nieuwe technologieën en producten bij het beheersen van de zorgkosten en het verbeteren van diagnostiek en behandeling. De ervaring is echter dat bedrijven moeite hebben met het penetreren van de markt met deze innovaties. Een van de manieren waarop Achmea het belang van innovatie onderstreept is de oprichting van het LSP-Health Economics Fund (LSP-HEF).

Jeroen van Breda Vriesman, lid van de Raad van Bestuur van Achmea: “Innovatie in de zorg is noodzakelijk om deze betaalbaar te houden. Niet alleen helpen we zo de zorgkosten in de samenleving terug te dringen; we hebben zelf ook de verwachting dat de bedrijven waarin het fonds investeert meer waard worden waardoor het fonds ook in de toekomst kan blijven investeren in betere zorg.”

Roelof Konterman, voorzitter van de Divisie Zorg en Gezondheid bij Achmea: “Als grootste zorgverzekeraar van Nederland kennen we de sector goed en weten we waar behoefte aan is. Via het fonds kunnen we aantrekkelijke innovatieve technieken en behandelmethoden sneller op de Nederlandse markt doorgevoerd krijgen, zodat de Nederlandse samenleving in zijn geheel eerder kan profiteren van de beste zorg.”

Erwin Heeneman, Public Engagement Manager bij Achmea: “SUBtracers adviseert Achmea inzake de WBSO, de innovatiebox, ESF en andere regelingen. Zowel de aanvraag als de compliance worden door hen begeleid.”

Ciphix logoYoung Capital logoWeTransfer logoVisma-Idella logoTomTom logoStellar Data Recovery logoScreen6 logoNacra sailing logoLifely logoGreetz.nl logoBrinckers logoBrabo Hockey logoBeyond Sports logoAchmea logo

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws.

    Ons adres

    MediArena 9
    1114 BC Amsterdam-Duivendrecht

    © 2021 SUBtracers