SUBtracers logoSUBtracers logo dark text

Innowwide

Innowwide: Europese subsidie voor internationaal ondernemen

Internationaal ondernemen? Het INNOWWIDE subsidie programma van de Europese Unie helpt innovatieve Nederlandse MKB’ers en start-ups bij het uitbreiden naar nieuwe afzetmarkten buiten de EU. Er kan subsidie worden aangevraagd voor zogeheten Viability Assessment Projects (VAPs). De INNOWWIDE subsidie voor VAPs valt daarmee te vergelijken met het bij SUBtracers klanten populaire MIT-Haalbaarheidsproject subsidieprogramma. Voor een INNOWWIDE VAP kan de technische, commerciële, legale en socio-economische haalbaarheid van een bepaalde afzetmarkt onderzocht worden.

Budget en deadlines

Een VAP kan voor maximaal zes maanden worden opgezet. Verder stelt het INNOWWIDE programma een subsidie van €60.000,- beschikbaar om 70% van de projectkosten te dekken.

SUBtracers adviseert haar klanten en andere geïnteresseerden om tijdig in actie te komen. Sinds het een Europees programma betreft, wordt er rekening gehouden met extra complexiteit ten opzichten van nationale subsidies. Onze consultants staan daarbij klaar om een project of business case telefonisch of op afspraak door te nemen, zodat er vervolgens tijdig geschakeld kan worden.

“Meer weten over het INNOWWIDE-programma? Laat ons je kansen checken. Bel nu 088 900 1100 of e-mail voor een afspraak”.

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws.

    Ons adres

    MediArena 9
    1114 BC Amsterdam-Duivendrecht

    © 2021 SUBtracers