SUBtracers logoSUBtracers logo dark text

Wat we anders doen…

SUBsidies?  Wat moet ik ermee? Veel gedoe, weinig opbrengst. Vaak teleurstellingen.

Bij SUBtracers zijn we het daarmee eens. Als wij in het Haagsche torentje zouden zitten, zouden we 95% van alle subsidies afschaffen en een belastingverlaging voor het MKB doorvoeren. Maar wat als die 5% jou een winnende positie in de markt zou kunnen geven. Je R&D zou kunnen versnellen?

Bij SUBtracers worden we niet gedreven door subsidies. We worden gedreven door innovaties. Waar staat de business en R&D in 2026? Voor IT-ondernemingen lijkt het wel lichtjaren verderop. Toch zien wij vanuit onze data duidelijk waarneembare trends…..We weten wat werkt.

Wat als…

… de subsidies ervoor kunnen zorgen dat de strategie voor 2025, in 2023 al realiteit kunnen gaan worden? Versnellen dus. Sneller of beter dan de concurrent. Wat als de administratie geautomatiseerd kan. Als je vooraf weet hoeveel tijd je kwijt gaat zijn aan de aanvraag, de aanvullende extra vragen, de administratie en de verantwoording?

We kunnen de casus platslaan:

 1. Wat levert het op?
 2. Wat is de slaagkans?
 3. Hoeveel tijd kost een aanvraag mij t/m goedkeuring?
 4. Hoeveel tijd kost de subsidie administratie?
 5. Hoeveel kost SUBtracers? 

SUBtracers werkt op succes fee, maar rekent met een uurtarief van EUR 150. Als we dat bedrag ook voor jou nemen, kom je uiteindelijk tot een cashflow voordeel per uur dat je aan die subsidies besteedt. Dat is bijna altijd meer dan EUR 500,- per uur. Best een leuk uurtarief 😉


Door verder in de toekomst te kijken, worden plannen innovatiever, neemt het bedrag en de slaagkans van subsidies dikwijls toe en kan je de gelden inzetten om je innovaties te ontwikkelen. Zie hier hoe dat werkt:

Hoe vaak wij echt impact maken op de innovatie kalender?

 • Producten sneller op de markt.
 • Meer innovatiekracht.
 • Meer focus op de business en R&D, minder aandacht nodig voor subsidies (je weet dat het goed geregeld wordt).

Uiteindelijk ook winning worden in je eigen markt. Daar gaan we voor!

Wil je weten hoe? Neem dan contact op met Radha Rambharos

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws.

  Ons adres

  MediArena 9
  1114 BC Amsterdam-Duivendrecht

  © 2021 SUBtracers