SUBtracers logoSUBtracers logo dark text

Greetz.nl

Wat in 2001 begon als een jongensdroom van Johan van Vulpen en Simen Schimmel, groeide binnen een paar jaar tijd uit tot een fantastische onderneming. Greetz is de grootste Nederlandse aanbieder van online kaarten en geschenken, welke op gepersonaliseerde wijze worden aangeboden door on-demand printing. Hiervoor is Greetz meermaals onderscheiden, waaronder met 2 Thuiswinkel Awards in 2012. Vanaf 2006 adviseert SUBtracers Greetz over subsidies en fiscale voordelen voor innovatie.

Innovatie is een van de kerncompetenties van Greetz. In een wereld waarin consumenten gewend zijn aan toegang tot e-commerce diensten vanuit hun broekzak en steeds sneller nieuwe producten willen, staat Greetz voor de uitdaging om innovatie te verweven met gebruiksvriendelijkheid en perfectie. Johan van Vulpen: “We willen onze klanten continu verrassen, de wenskaart steeds opnieuw uitvinden. Zo kun je bij Greetz bijvoorbeeld je boodschap in echt handschrift aan de kaart toevoegen. De handschriften zijn niet van echt te onderscheiden; geen twee letters zijn hetzelfde en regelafstand- en hoogte variëren. Een unieke techniek die in Europa alleen door Greetz aangeboden wordt. Een andere innovatie is Greetz Magic. Dankzij speciale software kunnen klanten eenvoudig zelf het design van een kaart personaliseren, bijvoorbeeld met een naam in de sneeuw. Mede door de financiële voordelen die SUBtracers voor Greetz verwerft, zijn we in staat de concurrentie altijd een stap voor te blijven. Prettig hierbij is dat SUBtracers het hele traject ondersteunt en meedenkt over de effecten van onze innovatietrajecten op het lange termijn subsidiebeleid. Hierdoor zijn we weinig tijd kwijt aan subsidies, terwijl het geheel wel optimaal geregeld is.”

Johan van Vulpen en Simen Schimmel – Greetz.nl

Ciphix logoYoung Capital logoWeTransfer logoVisma-Idella logoTomTom logoStellar Data Recovery logoScreen6 logoNacra sailing logoLifely logoGreetz.nl logoBrinckers logoBrabo Hockey logoBeyond Sports logoAchmea logo

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws.

    Ons adres

    MediArena 9
    1114 BC Amsterdam-Duivendrecht

    © 2021 SUBtracers