SUBtracers logoSUBtracers logo dark text

Ciphix

“TAKE THE ROBOT OUT OF THE HUMAN”

Het bedrijf

Ciphix is een Rotterdamse AI scale-up dat organisaties helpt menselijk potentieel te ontsluiten door slimmere automatisering van bedrijfsprocessen. Met een geïntegreerde aanpak van RPA en Machine Learning is Ciphix in staat om robuuste oplossingen te bieden voor hun zakelijke uitdagingen.

Ciphix gelooft dat RPA en AI-technologie de wereld ten goede zal veranderen.

De subsidie vraag 

Een belangrijke factor in het succes van Ciphix is dat we door onze cutting edge innovaties de competitie altijd mijlen voor zijn”, aldus founder Mathhijs Gast. 

“We maakten al enige tijd gebruik van de WBSO via een concurrent van SUBtracers. We hebben na onze overstap naar SUBtracers gemerkt dat de WBSO niet langer last minute werk en een grote administratielast betekent. Ze begrijpen goed wat onze drijfveren zijn en dat alles met een ondernemers spirit.”

“Hiervoor bleven de subsidies altijd een onderwerp wat bleef knagen in je hoofd. We waren er niet zeker van dat we alles goed op orde hadden en het onderste uit de kan haalden”, aldus Gast.       

De oplossing

“Nu kijkt SUBtracers altijd over onze schouders mee. Ze houden de innovatieplannen in de gaten en koppelen deze aan interessante regelingen. Ook wordt aangegeven als een regeling eventueel wel past, maar de slaagkansen minder hoog zijn. Hierdoor kunnen we vooraf een goede mini kosten-baten analyse maken”.

Het resultaat

Met de hulp van SUBtracers is Ciphix erin geslaagd om aantrekkelijke belastingvoordelen en subsidies te verkrijgen, waardoor nu extra geïnvesteerd kan worden in innovatie. Dit alles met de volle focus op R&D, in plaats van ambtelijke regeltjes.

“Terwijl je weet dat SUBtracers alle deadlines onder controle heeft, kunnen wij met een gerust hart de R&D oppakken. Dit is belangrijk in een wereld waarin je altijd voorop in technologie moet lopen”.

Niet alleen de aanvraag, maar ook de meldingen, administratie, en urenverantwoording worden door SUBtracers gecheckt.  

Een echte aanrader.

Ciphix logoYoung Capital logoWeTransfer logoVisma-Idella logoTomTom logoStellar Data Recovery logoScreen6 logoNacra sailing logoLifely logoGreetz.nl logoBrinckers logoBrabo Hockey logoBeyond Sports logoAchmea logo

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws.

    Ons adres

    MediArena 9
    1114 BC Amsterdam-Duivendrecht

    © 2021 SUBtracers