SUBtracers logoSUBtracers logo dark text

Visma-Idella

De software ontwikkelaar voor financiële dienstverleners.

Als complete IT dienstverlener bundelt Visma-Idella (tot eind 2017 handelend onder Piramide Groep) haar deskundigheid en specialistische branchekennis tot een breed scala aan BPM en informatie management oplossingen voor uiteenlopende branches, variërend van de bouwsector tot de financiële dienstverlening.

“Hiervoor ontwikkelen wij hoogwaardige cloudoplossingen en SaaS-diensten waarvoor wij met de hulp van SUBtracers gebruik maken van interessante fiscale stimuleringsmaatregelen. Daar waar andere intermediairs de kern van onze innovatieve werkzaamheden moeilijk kunnen onderbouwen in haar correspondentie met de subsidieverstrekkers (wat voor ons resulteerde in slepende aanvraagtrajecten met een beperkt resultaat), biedt SUBtracers met haar totaaloplossing een aanpak op maat. Ze doorgronden onze innovatie snel en weten dit op een heldere wijze over te brengen naar mensen die verder weg staan van onze expertisegebieden. Daarnaast biedt SUBtracers ons een passende ondersteuning met het inrichten van onze administratie, waarbij ze op locatie samen met onze medewerkers de administratie hand-ons bijwerken zodat deze altijd up-to-date is”.

Joost van Gurp – Visma-Idella

Ciphix logoYoung Capital logoWeTransfer logoVisma-Idella logoTomTom logoStellar Data Recovery logoScreen6 logoNacra sailing logoLifely logoGreetz.nl logoBrinckers logoBrabo Hockey logoBeyond Sports logoAchmea logo

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws.

    Ons adres

    MediArena 9
    1114 BC Amsterdam-Duivendrecht

    © 2021 SUBtracers