TomTom


TomTom: bij iedereen bekend als fabrikant van navigatieapparatuur voor automobilisten. De afgelopen jaren hebben wij echter daarnaast een groot scala aan andere locatie- en mobiliteitsdiensten ontwikkeld en op de markt gebracht. En daar gaan we mee door.

Met onze cloud-based diensten verloopt de reis van de automobilist aangenamer en sneller. Onze data zorgt ervoor dat steden smart cities kunnen worden. Zelfrijdende auto’s zijn voor velen wellicht een toekomstdroom, bij TomTom werken we dagelijks aan producten en diensten op het gebied van highly automated driving.

Innovatie zit in onze natuur. Harold Goddijn, CEO TomTom: “Wij ontwikkelden in de jaren ’90 apps voor mobiele apparaten, al voordat het woord app bestond. Met de informatie uit onze navigatiesystemen begaven we ons in Big Data voordat dit een bekende term werd.”

Met meer dan 3000 medewerkers die zich op R&D richten, bevinden onderzoek en ontwikkeling zich in het hart van ons bedrijf. Financiering en organisatie van R&D vraagt daarom continu onze aandacht. SUBtracers begeleidt ons al jaren naar volle tevredenheid bij dit proces, onder andere bij de aanvraag en compliance van de WBSO. Dankzij deze samenwerking blijven we leidend op het gebied van innovatie!

Klant SUBtracers - Logo TomTom