SUBtracers logoSUBtracers logo dark text

Winnaar top 250 snelst groeiende bedrijven 2020 bekend

Naast de winnaar en twee andere top 10 spelers kan SUBtracers meer bedrijven van de 250 snelst groeiende bedrijven in Nederland toevoegen aan haar clientèle. Waardoor groeien deze bedrijven zo hard? Waarom kiezen ze voor SUBtracers? Lees verder over #Kip #Ei #Funding #Innovation #Innovatiestrategie

Gister is tijdens de derde editie van het ondernemersevent BusinessBoost Live in Rotterdam Ahoy de Top 250 Groeibedrijvenbekend gemaakt. De award is een initiatief van Erasmus Centre for Entrepreneurship en NLgroeit. Mona Keijzer, staatssecretaris van het Ministerie van EZK, maakte de winnaar bekend.

Je vraagt je misschien of, waarom de focus op groeibedrijven? Dat is simpelweg omdat juist de snelgroeiende bedrijven voor de Nederlandse economie van groot belang zijn. Denk bijvoorbeeld aan de creatie van nieuwe banen.

Ontzettend goed om zoveel cliënten van SUBtracers in dit overzicht te zien staan! Zo zien we dit jaar Takeaway.com met stip op nummer 1 staan, Young Capital en Coolblue staan respectievelijk op nummer 5 en 7. Ook 247tailorsteel, Cloudwise, SendcloudWetransfer en Zivver maken deel uit van de 250 snelst groeiende bedrijven in Nederland!

Wat al deze bedrijven met elkaar gemeen hebben? Ze kiezen allemaal voor focus: de markt, product en R&D. Innovatie drijft de business. En ze weten dat SUBtracers op de achtergrond in control is: #funding #innovation! SUBtracers helpt met het uitstippelen van de Innovatiestrategie. Waar staat de R&D en business in 2025? Vervolgens regelt SUBtracers de funding voor de Innovatie: #kip? Of toch #ei?

Criteria

De Top 250 Groeibedrijven is gebaseerd op het ScaleUp Dashboard van de Rotterdam School of Management (RSM) en het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) en is in samenwerking met NLgroeit.

Om in aanmerking te komen voor de Top 250 Groeibedrijven, moet aan enkele voorwaarden voldaan worden. Er wordt gekeken naar de groei van drie achtereenvolgende jaren. Ook moet er sprake zijn van bedrijven met minimaal tien werknemers en/of een omzet van minstens 5 miljoen euro, die in de betreffende periode een jaarlijkse groei van minstens 20 procent in de boeken hebben gezet

Wil je weten hoe SUBtracers jouw bedrijf kan helpen op deze lijst te komen? We helpen je graag bij vraagstukken op het gebied van funding voor innovatie? Neem contact met ons op via info@subtracers.com of 088 – 900 1100.

Deel dit stuk

op 5-3-2020

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws.

    Ons adres

    MediArena 9
    1114 BC Amsterdam-Duivendrecht

    © 2021 SUBtracers