SUBtracers logoSUBtracers logo dark text

WBSO 2017: klaar voor de start, af!

De meeste innovatie bedrijven hebben het natuurlijk al lang op de planning staan: Als je in 2017 gebruik wilt maken van financiële lastenvermindering op research en development (R&D), dan is het nu tijd om het aanvraagtraject in te zetten. Wil je vanaf 1 januari 2017 gebruik maken van de WBSO regeling? Begin met het op een rij zetten van de beoogde innovaties en investeringen voor 2017. WBSO 2017

Voor WBSO 2017 is het hierbij van belang te kijken naar

 1. De status van lopende ontwikkelingstrajecten;
 2. Eventuele nieuwe R&D projecten;
 3. Kosten en uitgaven die in het kader van deze projecten en trajecten verwacht worden.

SUBtracers helpt haar cliënten om tot de kern te komen van de technische innovaties en dit te vertalen naar een goede subsidieaanvraag. Geen enkele onderneming is hetzelfde. Daarom stemmen wij onze werkwijze af op de specifieke wensen van elke cliënt. Zo zijn er verschillende mogelijkheden om te inventariseren welke activiteiten er binnen het bedrijf spelen die voor WBSO in aanmerking komen. Dit kan door middel van het uitvoeren van interviews op locatie, maar bijvoorbeeld ook middels telefonische besprekingen of correspondentie via email.

Tijdig aanvragen = eerder voordeel behalen

De deadline voor indiening van de aanvraag voor de WBSO 2017 is 30 november a.s. Als je echter eerder wilt genieten van het te behalen voordeel, dan adviseert SUBtracers om medio november de aanvraag al gereed te hebben. Doorgaans wordt de beschikking dan weken eerder afgegeven in vergelijking  met dichter op de deadline ingediende aanvragen. Ook is de kans op aanvullende vragen dan kleiner. SUBtracers staat voor je klaar als je eerder voordeel wilt behalen!

Vragen over onze WBSO dienstverlening? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ook helpen wij je graag verder als je na wilt gaan of er subsidiemogelijkheden zijn voor je project.

Deel dit stuk

op 13-10-2016

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws.

  Ons adres

  MediArena 9
  1114 BC Amsterdam-Duivendrecht

  © 2021 SUBtracers