SUBtracers logoSUBtracers logo dark text

Voorjaarsronde SDE+ 2016 opent op 22 maart

Op dinsdag 22 maart gaat de ronde SDE+ voorjaar 2016 open. Dat heeft minister Kamp aan de Tweede Kamer laten weten. Vanaf dinsdag 22 maart 9.00 uur tot donderdag 28 april 2016, 17.00 uur kunnen via het eLoket van RVO.nl weer aanvraag worden ingediend voor de SDE+ subsidieregeling. In deze openingsronde wordt € 4 miljard budget beschikbaar gesteld voor het stimuleren van projecten op het gebied van hernieuwbare energie.

Met de subsidieregeling SDE+ stimuleert het ministerie van Economische Zaken de ontwikkeling van een duurzame energievoorziening in Nederland. Hiermee zet Nederland een grote stap richting het halen van de doelen uit het energieakkoord om in 2023 16% hernieuwbare energie te produceren. De subsidieregeling is bedoeld voor hernieuwbare energietechnieken en is onderverdeeld in de categorieën Biomassa, Geothermie, Water, Wind (land, meer en dijk) en Zon.

De SDE+ wordt gefaseerd opengesteld. Als je van plan bent om hernieuwbare energie te produceren is het dus van belang om te weten welke fase, bijbehorende openstellingsdata en randvoorwaarden voor jou van toepassing zijn.

Deel dit stuk

op 29-2-2016

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws.

    Ons adres

    MediArena 9
    1114 BC Amsterdam-Duivendrecht

    © 2021 SUBtracers