SUBtracers logoSUBtracers logo dark text

Nieuw lid van het SUBtracers team!

SUBtracers heeft de afgelopen maand een nieuwe consultant in het team mogen verwelkomen: Sebastiaan Nijman. Een introductie!

Technische innovatie stroomt door mijn aderen. Het zit in mijn DNA.

Toen ik jong en klein was, viel het internet weg omdat er een belletje binnenkwam. De twee communicatiekanalen waren destijds net iets te veel gevraagd.

Grappig, dat we nog geen 15 jaar later overspoeld worden door de hoeveelheid informatie en vrijwel al mijn huishoudelijke apparaten connected zijn. Mijn verwarming gaat aan als ik in de buurt van mijn huis kom op weg naar huis, mijn avondmaaltijd staat dan ook klaar in de oven.

Hoe snel gaat het? Henry Ford is rijk geworden met zijn uitvinding van massa productie in de automotive. Toen innovatie, nu gewoon goed. Waarom is Tesla zoveel meer waard als Volkswagen?

Het gaat hard! Bedrijven als Nokia, Blackberry en Kodak waren toppers, maar hebben de strijd verloren.  Hoe kan ik bij SUBtracers zorgen dat wij de nieuwe Tesla of Amazon helpen creëren? We zijn in ieder geval goed op weg met cliënten als CoolBlue en WeTransfer.com.

Innovatie heeft mij altijd geïnteresseerd en ik sta er dagelijks van te kijken wat er allemaal mogelijk is. Vanuit mijn studie, Business Analytics, heb ik ook altijd te maken gehad met innovatie en de inzichten in de innovatie. Dit is mijn drive.

Innovatieve bedrijven helpen te excellereren. Nog sneller. Nog beter.

Buiten mijn werk, vind ik het heerlijk om te sporten. Vooral voetbal, maar ook wielrennen, hardlopen, padel en skiën vind ik geweldig. De manier om mijn hoofd leeg te maken, zodat ik elke dag weer 100% kan geven voor mijn cliënten.

Deel dit stuk

op 17-9-2020

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws.

    Ons adres

    MediArena 9
    1114 BC Amsterdam-Duivendrecht

    © 2021 SUBtracers