SUBtracers logoSUBtracers logo dark text

Sports Technology of the Year Award 2016

Vorige week is de Internationale Sport Conferentie weer gehouden. De 2016 editie was onlangs in Geneve, eerdere edities zijn ook gehouden in Amsterdam. De ISC is een tweedaagse happening gericht op inspiratie voor en kruisbestuiving tussen partijen actief in de sportwereld. Seminars, conferenties en tentoonstellingen zijn gehouden met toonaangevende partijen op sportgebied.

Sports Technology of the Year Award 2016

Tijdens de conferentie is ook de prestigieuze Sports Technology of the Year Award voor 2016 uitgereikt. Met deze prijs worden buitengewone prestatie op het gebied van sport-innovatie in de spotlight gezet. Wij zijn trots om jullie te laten weten, dat onze cliënt Beyond Sports (afsplitsing van technologiebedrijf Triple) dit jaar de winnaar is!

Met de ontwikkelingen op het gebied van Virtual Reality oplossingen voor sport teams, bewerkstelligt Beyond Sports een ware revolutie in de wijze van trainen. Hier maken onder andere partijen in het professioneel voetbal, zoals Ajax, AZ, PSV en Arsenal dankbaar gebruik van.

Namens alle medewerkers van SUBtracers van harte gefeliciteerd met jullie award!

Funding for Innovation

Weten wat een kenmerk is van een award-winning bedrijf? Kiezen voor focus: de markt, product en R&D. En op de achtergrond is SUBtracers natuurlijk aanwezig voor financiering van deze innovatieve ontwikkelingen.

Wil je weten hoe SUBtracers jouw bedrijf kan helpen bij vraagstukken op het gebied van funding voor innovatie? Neem contact met ons op.

Deel dit stuk

op 19-12-2016

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws.

    Ons adres

    MediArena 9
    1114 BC Amsterdam-Duivendrecht

    © 2021 SUBtracers