SUBtracers logoSUBtracers logo dark text

Innovatieve bedrijven ‘A’dam Tech Map ’16 gefeliciteerd

Onlangs heeft Honeypot de Amsterdam Tech Map gepresenteerd op http://blog.honeypot.io/amsterdam-tech-map/. Hierin wordt ingegaan op hoe wij Nederlanders het doen qua innovatie. Meer specifiek, hoe innovatie in onze hoofdstad ervoor staat.

Best goed, zo blijkt uit de door Honeypot uitgevoerde steekproef van meer dan 170 tech bedrijven. En wat ontzettend gaaf om zoveel cliënten van SUBtracers op de Amsterdam Tech Map 2016 te zien staan!

Zo zijn TomTom, Travelbird en WeTransfer zelfs uitgeroepen tot ‘Local Heroes’. Crobox, Relay42, Rituals en Screen6 zijn opgenomen als tech startups of scale-ups in de Startup Delta om in de gaten te houden.  Wat deze bedrijven met elkaar gemeen hebben? Ze kiezen allemaal voor focus: de markt, product en R&D. En ze weten dat SUBtracers op de achtergrond in control is: funding innovation!

Hierbij willen wij van de gelegenheid gebruik maken om alle innovatieve bedrijven op de Amsterdam Tech Map 2016 te feliciteren. Van harte gefeliciteerd, het is goed om te zien dat het innovatiegehalte van de Amsterdamse startups (wereldwijd) onderkend wordt.

Wil je weten hoe SUBtracers jouw bedrijf kan helpen bij vraagstukken op het gebied van funding voor innovatie? Neem contact met ons op via info@subtracers.com of 088 – 900 1100.

Deel dit stuk

op 4-10-2016

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws.

    Ons adres

    MediArena 9
    1114 BC Amsterdam-Duivendrecht

    © 2021 SUBtracers