SUBtracers logoSUBtracers logo dark text

Subsidies en regelingen

Fiscale regelingen

De WBSOInnovatieboxde Energie-investeringsaftrek (EIA) en de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en Vamil zijn de meest gebruikte fiscale regelingen.

SUBtracers verzorgt aanvragen voor al deze regelingen en is specialist in WBSO-aanvragen. Daarnaast is SUBtracers marktleider in WBSO-aanvragen voor software ontwikkeling, met een slagingspercentage van 97,3%.

Naast deze fiscale regelingen zijn er nog tal van subsidies beschikbaar, die wij eenvoudig in kaart kunnen brengen. Wij hebben een ruime ervaring met zowel de landelijke regelingen (zoals MKB Innovatiestimulering Topsectoren, MIT) als met Europese, provinciale en gemeentelijke regelingen.

In ruim 70% van de gevallen blijken wij de resultaten aanzienlijk te kunnen verbeteren ten opzichte van lopende of geadviseerde subsidietrajecten. Vaak kunnen wij al in ongeveer een uur met grote zekerheid zeggen:

 • Of er subsidiekansen liggen;
 • Wat het subsidiebedrag / financiële voordeel wordt; en
 • Wat je jaarlijkse investering (in tijd) zal zijn.

Veel regelingen zijn in het leven geroepen ter stimulering van technologie, kennis en innovatie. Vaak spreekt men dan over research en development (R&D). Wij zorgen ervoor dat al deze R&D-activiteiten maximaal profiteren van de beschikbare subsidies.

Onze innovatie adviseurs spreken zowel de taal van de subsidieverstrekker als die van R&D-medewerkers. Daardoor zijn wij in staat in te zoomen op technische en wetenschappelijke aspecten en dat te vertalen naar subsidieaanvragen waarbij de innovatie perfect aansluit bij de doelstelling van de subsidieverstrekker.

‘Waar staat jouw R&D over 5 jaar?’

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws.

  Ons adres

  MediArena 9
  1114 BC Amsterdam-Duivendrecht

  © 2021 SUBtracers