SUBtracers logoSUBtracers logo dark text

WBSO 2017: indienen is vanaf vandaag mogelijk!

Voor de meeste innovatieve bedrijven is het traject natuurlijk al lang ingezet: Het opstellen van de WBSO subsidieaanvraag om ook in 2017 gebruik te maken van financiële lastenvermindering op research en development (R&D). De kern van een dergelijke aanvraag bestaat uit een omschrijving van de geplande ontwikkelactiviteiten voor 2017. Dit wordt natuurlijk aangevuld met de status van lopende ontwikkelingstrajecten en eventuele kosten en uitgaven die in het kader van deze projecten en trajecten verwacht worden. WBSO 2017

SUBtracers helpt haar cliënten om tot de kern te komen van de technische innovaties en dit te vertalen naar een goede subsidieaanvraag. Aangezien een enkele onderneming hetzelfde is, stemmen wij onze werkwijze af op de specifieke wensen van elke cliënt. Zo is het mogelijk om te inventariseren welke activiteiten er binnen het bedrijf spelen die voor WBSO in aanmerking komen middels interviews op locatie. Ook telefonische besprekingen of correspondentie via email behoort echter tot de mogelijkheden. Na het opstellen van de conceptaanvraag, sturen wij deze naar onze cliënt voor review. Eventuele feedback wordt verwerkt en na accordering op de definitieve versie dienen wij de aanvraag in.

Het indienen van de aanvraag kan met ingang van vandaag! De RVO heeft het aanvraagprogramma voor 2017 gepubliceerd.

Bereid je aanvraag tijdig voor

De deadline voor indiening van de aanvraag voor WBSO 2017 is 30 november a.s. Als je echter eerder wilt genieten van het te behalen voordeel, dan adviseert SUBtracers om (als dat mogelijk is) al eerder in november de aanvraag gereed te hebben. Doorgaans wordt de beschikking dan eerder afgegeven in vergelijking  met op de deadline ingediende aanvragen. Ook is de kans op aanvullende vragen dan kleiner. SUBtracers staat voor je klaar als je eerder voordeel wilt behalen!

Vragen over onze WBSO dienstverlening? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ook helpen wij je graag verder als je na wilt gaan of er subsidiemogelijkheden zijn voor je project.

Deel dit stuk

op 31-10-2016

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws.

    Ons adres

    MediArena 9
    1114 BC Amsterdam-Duivendrecht

    © 2021 SUBtracers