SUBtracers logoSUBtracers logo dark text

Laatste tender PSI

Bel het Team Internationale Projecten voor de a.s. deadline PSI

Maak kennis met ons team van experts dat zich richt internationale projecten. Kennismaken is nu nog op tijd voor het halen van de PSI deadline! Kijken we ook direct of de DHK en/of TF regeling interessant is…

Over de grens liggen vele mogelijkheden en kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven. Er zijn verschillende SUBsidies die net dat duwtje over de grens kunnen vormen voor het MKB en waarvoor SUBtracers de aanvraag kan verzorgen:

Private Sector Investeringsprogramma (PSI) – LAATSTE TENDER

Het doel van het Private Sector Investeringsprogramma (PSI) is om door middel van innovatieve proefinvesteringen economische groei, werkgelegenheid en inkomen te genereren in opkomende markten in Afrika, Azië, Latijns-Amerika, Oost-Europa en de Arabische regio.

Een PSI-project is een investeringsproject van een Nederlandse (of buitenlandse) onderneming in samenwerking met een lokaal bedrijf in een van de doellanden waarvoor het programma is opengesteld. De subsidie bedraagt maximaal € 900.000,-.

Wilt u samen met een lokale partner een investeringsproject buiten Europa opzetten? Neem dan contact met ons op om de PSI-mogelijkheden in kaart te brengen!

Let op: deze laatste PSI-tender sluit op 10 maart 2014

DHK-regeling / Transitiefaciliteit (TF)
De DHK-regeling en de Transitiefaciliteit (TF) richten zich op Nederlandse (mkb-)ondernemingen met internationale ambitie en interesse in opkomende markten. De TF is beschikbaar voor Colombia, Vietnam en Zuid Afrika. De DHK-regeling staat open voor een groter aantal landen.

De maximale bijdrage varieert van € 50.000,- voor kennisverwerving tot € 100.000 voor haalbaarheidsstudies en € 200.000,- voor demonstratieprojecten.

Team Internationale Projecten

Het Nederlandse bedrijfsleven laat zich niet beperken door de landsgrenzen, maar kan wel fiscale of financiële hulp gebruiken bij internationaal ondernemen of samenwerken. Team Internationale Projecten richt zich op subsidies, kredieten en financieringsmogelijkheden die internationaal of Europees van aard zijn.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen bij vragen over de mogelijkheden tot internationaal ondernemen of samenwerken!

Deel dit stuk

op 28-1-2014

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws.

    Ons adres

    MediArena 9
    1114 BC Amsterdam-Duivendrecht

    © 2021 SUBtracers