SUBtracers logoSUBtracers logo dark text

Wouter van der Geur

Expert: R&D in ICT, Aerospace en……bezwaarprocedures!

Hightech innovaties hebben mij altijd gegrepen. Na een studie tot Aerospace engineer in Delft en Melbourne ben ik gestart bij misschien wel het leukste consultancy bedrijf van Amsterdam dat al veel innovaties heeft mogen begeleiden. Technologie voor zelfrijdende auto’s, high-tech equipment voor medische diagnostiek, softwarematige oplossingen voor geavanceerde industriële digitalisering, platformen ter verwerking van satelliet data, de onbegrensde potentie van kunstmatige intelligentie, etc… we hebben al veel mooie projecten zien passeren. En vaak al in een stadium lang voordat ze publiekelijk bekend zijn geworden.

Sinds 2018 ben ik toegetreden tot het partnerteam van SUBtracers en werk ik samen met Radha en Sander aan de uitbouw van ons bedrijf. Samen met ons team van enthousiaste consultants streven we dagelijks naar een nog betere beleving van de SUBtracers experience voor onze klanten. Iedere dag staan we in de startblokken om innovaties en briljante ideeën van onze relaties te matchen aan financieringsmogelijkheden zoals subsidies en fiscale vrijstellingen. Hoe leuk is het vervolgens om te zien dat een aanvraag succesvol is en de daaruit volgende financiële impuls daadwerkelijk leidt tot succesvolle technologie ontwikkeling. Of dat een idee – dat tot een jaar geleden alleen nog conceptueel was uitgedacht op papier – een versnelde marktintroductie beleeft door een gehonoreerde subsidie aanvraag.

Om extra inspiratie op te doen, zet ik mij in het weekend in voor de recreatieve luchtvaart. Jaarlijks begeleid ik veel zweefvliegers op weg naar hun brevet of naar hun eerste solovlucht boven de Zeeuwse eilanden. Het coachen van vliegers op weg naar voor hen grensverleggende vluchten blijft uitzonderlijk mooi. Zeker als dit wordt afgewisseld met zo nu en dan een eigen lange afstandsvlucht tot ruim 750 km.

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws.

    Ons adres

    MediArena 9
    1114 BC Amsterdam-Duivendrecht

    © 2021 SUBtracers