SUBtracers logoSUBtracers logo dark text

Sebastiaan Nijman

Technologie ontwikkelingen zijn zeg maar echt mijn ding!

Zeker in dit tijdperk zijn de technologische ontwikkelingen toch echt het meest interessante wat er is. Ik ben opgegroeid in de tijd dat ik van het internet af werd gegooid, omdat er een telefoontje binnenkwam. Tegenwoordig kunnen we onbeperkt op het internet surfen terwijl we met iemand aan de lijn hangen.

Innovatie heeft mij altijd geïnteresseerd en ik sta er dagelijks van te kijken wat er allemaal mogelijk is. Vanuit mijn studie, Business Analytics, heb ik ook altijd te maken gehad met innovatie en de inzichten in de innovatie. Dit wakkerde de interesse nog meer aan en van daaruit leek het mij ook perfect om mijn baan er van te maken. Het kunnen meedenken met, en stimuleren van de innovatieve project door het hele land leek mij de perfecte uitdaging voor mij.

Verder in mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te sporten. Zelf voornamelijk voetbal, maar ook wielrennen, hardlopen, padel, skiën, noem maar op, allemaal top. Als ik hier zelf niet mee bezig ben, dan vind ik het ook heerlijk om er naar te kijken.

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws.

    Ons adres

    MediArena 9
    1114 BC Amsterdam-Duivendrecht

    © 2021 SUBtracers