SUBtracers logoSUBtracers logo dark text

Otto van Steennis

Online marketing specialist

SUBtracers is een snelgroeiend subsidieadviesbureau en maakt subsidies simpel. Dat is de kernboodschap van SUBtracers. Offline ervaren klanten dit duidelijk. Zie allereferenties. Online willen we dit benadrukken door via verschillende kanalen goed vindbaar te zijn en kennis te delen.

Op online gebied adviseer ik SUBtracers. Daarbij bepaal ik de online strategie en voer ik het beleid uit. Bij een vooraanstaand bureau past een nadrukkelijke aanwezigheid op verschillende online kanalen waar de doelgroep zich beweegt. Niet alleen de vindbaarheid is van belang, maar ook de kennis die SUBtracers in huis heeft willen we uitdragen. Op elk subsidiegebied heeft SUBtracers specialisten met maximale kennis in huis.

Doel voor SUBtracers is om deze bedrijven en ondernemers online te bereiken. Op alle fronten moet duidelijk zijn dat SUBtracers een vooraanstaand bedrijf is die op een toegankelijke en simpele manier de subsidies regelt en de ondernemer volledig ontzorgt.

Hiermee wordt een win-win situatie gecreëerd:

De ondernemer weet dat het met SUBtracers een goed subsidieadviesbureau inschakelt en het maximale uit de subsidiemogelijkheden haalt. SUBtracers kan door de langdurige relaties zijn kennis bijwerken om zo het maximale uit de mogelijkheden te blijven halen.

Om bovenstaande te bereiken is alleen een website niet voldoende. Ik wil SUBtracers op alle relevante kanalen sterk naar voren brengen. Mijn taak is het om het maximale online rendement te halen en de doelgroep te bereiken.

SUBtracers haalt het maximale rendement uit de subsidies, ik haal maximale rendement uit de online marketing.

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws.

    Ons adres

    MediArena 9
    1114 BC Amsterdam-Duivendrecht

    © 2021 SUBtracers