SUBtracers logoSUBtracers logo dark text

Donald Schut

Marketing & Communicatie

De branche van subsidie advieskantoren is competitief. Het lukt SUBtracers jaar in jaar uit toch mooie groeicijfers te laten zien. Dit komt door een unieke aanpak, waarbij ondernemers significant minder tijd kwijt zijn met alle handelingen rondom subsidies. Het is mijn taak om de marketing strategie mede te bepalen en de regie te houden in de te ontwikkelen uitingen en het consequent uitdragen van de USP’s van SUBtracers. Met een jaarlijks groeiend team en een mooie mix klanten in verschillende branches en van allerlei omvang hebben we gelukkig altijd veel te vertellen.

In de gaten houden wat concurrenten doen en analyseren welke boodschappen het beste aanslaan, om vervolgens de mediakeuzes en communicatie te kunnen verbeteren, is mijn dagelijkse uitdaging.

Als innovatie motor vindt SUBtracers het verder belangrijk om ook in haar eigen marketing en communicatie voorop te lopen in het gebruik van de laatste tools technieken zoals Real Time Bidding, website lead generatie en retargeting. Dat geeft veel mogelijkheden in de communicatie en maakt het voor mij extra interessant en uitdagend.

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws.

    Ons adres

    MediArena 9
    1114 BC Amsterdam-Duivendrecht

    © 2021 SUBtracers