SUBtracers logoSUBtracers logo dark text

OP-OOST heeft de beschikbare budgetten gepubliceerd

De provincies Gelderland en Overijssel hebben bekend gemaakt voor welke regelingen binnen het Operationeel Programma EFRO Oost-Nederland (OP-OOST) nog budget beschikbaar is. Voor het versterken van de concurrentiepositie wil Oost-Nederland ontwikkelactiviteiten stimuleren die gericht zijn op algemene innovatie of koolstofarme innovatie.Het subsidieprogramma OP-OOST bestaat uit de volgende regelingen: R&D-projecten, stimuleren proeftuinen en stimuleren cluster- en netwerkactiviteiten. Lees hier meer over de verschillende regelingen binnen het subsidieprogramma.

Binnen de provincie Gelderland is het subsidieplafond bereikt voor R&D-projecten gericht op algemene innovatie. De provincie Overijssel heeft bekend gemaakt dat de regelingen: stimuleren proeftuinen en stimuleren netwerk- en clusteractiviteiten gericht op algemene innovatie en stimuleren cluster en netwerkactiviteiten gericht op koolstofarme innovatie zijn overtekend.
Ondanks dat voor veel regelingen nog budget over is, adviseert SUBtracers geïnteresseerde bedrijven om snel aan de slag te gaan. De sluitingsdatum voor het indienen van aanvragen voor de regelingen is vastgesteld op 2 februari 2017. Echter, de aanvragen worden behandeld op basis van het first come, first-serve principe, waardoor veel subsidieplafonds voor deze datum bereikt zullen worden.

Advies nodig?

Is er een project in de planning, dat mogelijk in aanmerking komt? Of ben je geïnteresseerd in één of meerdere regelingen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Deel dit stuk

op 14-7-2016

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws.

    Ons adres

    MediArena 9
    1114 BC Amsterdam-Duivendrecht

    © 2021 SUBtracers