SUBtracers logoSUBtracers logo dark text

Subsidieplafonds instrumenten MIT-regeling in zicht

Vanaf 10 mei 2016 is de MIT-regeling (MKB-Innovatiestimulering Topsectoren) opengesteld voor de instrumenten innovatie-adviesprojecten, haalbaarheidsprojecten en kennisvouchers. Het doel van deze regeling is het stimuleren van de aansluiting van MKB-ondernemingen bij innovatieactiviteiten binnen topsectoren. Onder de topsectoren vallen o.a. Creatieve Industrie en Life Sciences & Health.

Inmiddels is door de overheid bekend gemaakt dat het instrument kennisvouchers voor 2016 is overtekend. Eveneens komen de subsidieplafonds van de overige instrumenten in zicht. De aanvragen worden behandeld op basis van het first come, first serve-principe. Om alsnog aanspraak op deze instrumenten binnen de MIT-regeling te kunnen maken, adviseert SUBtracers geïnteresseerde bedrijven om snel hiermee aan de slag te gaan. De sluitingsdatum is vastgesteld op 1 september 2016, maar zoals het er nu naar uitziet, zal ruim voor deze datum het beschikbare budget al uitgeput zijn.

Lees hier meer over de verschillende instrumenten binnen de MIT-regeling. geïnteresseerd in één of meerdere instrumenten van deze regeling in 2016? Neem dan contact met ons op en laat ons de MIT kansen voor je checken. Voor de MIT had SUBtracers in 2015 een 100% score. Bel nu 088-900 1100 of e-mail naar info@subtracers.com

Deel dit stuk

op 28-6-2016

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws.

    Ons adres

    MediArena 9
    1114 BC Amsterdam-Duivendrecht

    © 2021 SUBtracers