Travelbird


Het Amsterdamse TravelBird verovert de reisbranche in rap tempo. Wat begon met een idee en een zolderkamer in 2010 is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen, internationale onderneming met een omzet van meer dan 100 miljoen euro. Met haar unieke aanbiedingen zoals rondreizen, stedentrips, zonvakanties en bijzondere uitstapjes dicht bij huis inspireert TravelBird inmiddels reizigers in verschillende Europese landen. TravelBird investeert fors in de ontwikkeling van technologie die dit alles zo efficiënt mogelijk maakt.

TravelBird wil daarbij natuurlijk gebruik maken van beschikbare subsidies en fiscale regelingen zoals de WBSO. Het aanvraagproces en de compliance zijn echter zeer technisch van aard en tijdrovend. SUBtracers neemt met haar hands-on aanpak het grootste deel van dit werk uit handen. Bovendien zijn ze goed thuis in de terminologie die door onze developers en de RVO wordt gebruikt; een must om de WBSO mogelijkheden volop te kunnen benutten.

“Ik ben erg blij dat wij door onze hechte samenwerking met SUBtracers het meeste uit onze subsidiemogelijkheden kunnen halen en dat tegelijkertijd eventuele risico’s goed beheersbaar blijven” TravelBird.

Logo Travelbird, klant van SUBtracers