Het bedrijf:Logo De Nationale hypotheekbond - Klant van SUBtracers

De Nationale Hypotheekbond voorziet hypotheekadviseurs van online inzicht in hypotheken, waardebepalingen van vastgoed en allerhande klantinformatie. Voor het automatisch inzichtelijk maken van de portefeuille van hypotheekadviseurs wordt een platform ontwikkelt. Dit maakt R&D en innovatie erg belangrijk voor de Nationale Hypotheekbond.

De subsidie vraag:

SUBtracers bemerkte dat wij (Nationale Hypotheekbond) mogelijk een samenwerking wilde opzetten met een ander bedrijf dat ook zeer gespecialiseerd is in software ontwikkeling en heeft ons gewezen op interessante subsidiemogelijkheden hiervoor. Na oriënterende gesprekken is gebleken dat de MIT-regeling zeer interessant is voor ons samenwerkingsproject.

De oplossing:

Samen met SUBtracers is het samenwerkingsproject inhoudelijk doorgesproken, waarna SUBtracers de MIT-aanvraag heeft opgesteld. Hierdoor is de inspanning van de Nationale Hypotheekbond beperkt gebleven, zodat wij ons konden richten op het ontwikkelen van onze producten voor de hypothecaire dienstverlening.

Het resultaat:

De aanvraag is goedgekeurd! Met deze subsidie is het voor de Nationale Hypotheekbond mogelijk gemaakt om het digitaliseringsproces te intensiveren.

Ondanks dat het aanvraagtraject inmiddels is afgerond, steunt SUBtracers ons eveneens met het inrichten van de administratie en de tussentijdse rapportages, zodat ook dit aan de verplichtingen voldoet.