SUBtracers logoSUBtracers logo dark text

MIT-Zuid regeling weer opengesteld

Onlangs zijn de deadlines en budgetten voor de subsidieregeling MKB innovatiestimulering topsectoren Zuid-Nederland (MIT-Zuid) bekend gemaakt. Deze regeling heeft als doel het stimuleren van innovatie bij het midden- en kleinbedrijf in de provincies Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. De MIT-Zuid is de regionale invulling van de landelijke MIT-regeling.

MKB-ondernemingen kunnen subsidie aanvragen voor innovatie-adviesprojecten, haalbaarheidsprojecten en R&D-samenwerkingsprojecten. Afhankelijk van het onderdeel (topsector en/of instrument) kan subsidie worden verstrekt aan één of meerdere MKB-ondernemingen. De bijdragen verschillen per topsector en per MIT-instrument. In 2015 bedroeg het totale (regionale) budget voor MIT-Zuid € 9 miljoen; de verwachtingen zijn dat de regeling in 2016 in grote lijnen hetzelfde zal zijn als in 2015.

Voor innovatie-adviesprojecten en haalbaarheidsprojecten kunnen aanvragen worden ingediend van 10 mei tot en met 1 september 2016. Deze aanvragen worden behandeld op basis van first come, first serve. Voor R&D-samenwerkingsprojecten geldt een aanvraagperiode van 5 juli tot en met 1 september 2016. Voor deze aanvraag bestaat de behandeling uit een tenderprocedure.

Plannen voor een R&D-samenwerking, innovatieproject of haalbaarheidsstudie in 2016? Laat ons de MIT kansen checken. In 2015 had SUBtracers een 100% score. Meer weten? Bel nu 088 900 1100 of e-mail naar info@subtracers.com voor een afspraak.

Deel dit stuk

op 29-1-2016

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws.

    Ons adres

    MediArena 9
    1114 BC Amsterdam-Duivendrecht

    © 2021 SUBtracers