Wij zijn SUBtracers en wij hebben een missie om innovatiedromen waar te maken. Een simpele vraag die wij graag stellen: Wat als de R&D funding voor jouw bedrijf kan verdubbelen? Welke energie zou dat losmaken, wat zou dat mogelijk maken? Hoe zou dat de innovatiekalender veranderen?

Natuurlijk adviseren wij over alle R&D subsidies en kredieten en zorgen wij voor een gestroomlijnd proces van subsidieverwerving, maar dat is niet ons startpunt. We kunnen veel meer bereiken als we beginnen met de toekomstvisie van jouw bedrijf, jouw dromen en ambities. Als we groot durven te denken, komen hele andere oplossingen in beeld – vraag gerust naar onze referenties – en kunnen wij die verdubbeling van R&D funding meer dan waar maken.

One-stop-shop

Daarom zoeken wij bedrijven die, net als wij, de lat hoog leggen, de grenzen van human resources, kapitaal, tools en marktomstandigheden niet als vaststaand feit accepteren, maar als uitdaging. Waar een wil is, is een weg. Daarom innoveren wij zelf ook en is er een transitie gestart van subsidie consultancy naar one-stop-shop voor organisatie en funding van research en development.

Dat is meer dan een naam of een regeltje in een businessplan, dat is de uitdaging die wij voor onszelf hebben gedefinieerd. Het betekent dat we alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat jij meer tijd over houdt, meer geld hebt voor innovaties en minimale risico’s loopt. Dat wij het gehele traject van haalbaarheidsscan en aanvraag tot en met administratie en audits uitvoeren en beheren alsof het onze eigen innovatie betreft.

Frontrunners never lean back

We willen altijd vooroplopen, net zoals jij. Dus ontwikkelen wij zelf ook tools die de funding ondersteunen en automatiseren. Slimme tools die we kunnen koppelen aan bestaande administratieve en projectmanagement tools. Voldoen aan bijvoorbeeld WBSO administratie verplichtingen is daarmee gegarandeerd. Maar ook actief management van innovatieprojecten en beheren van uren van R&D personeel is daarmee kinderspel.

Cijfers liegen niet

Elke dag zijn we alert op learnings die onze dienstverlening naar een nog hoger niveau tillen en het DNA van SUBtracers kunnen verrijken. Dat heeft al geleid tot een zeer succesvolle modulaire aanpak en een prachtig trackrecord. De afgelopen jaren ligt onze WBSO slagingskans steevast op 97,3% en realiseren wij gemiddeld bij klanten een stijging van 70% van de netto contante waarde van alle uren die worden gestoken in het financieren van innovatie.

Bel vandaag nog met Sander Wolfensberger als ons verhaal jou aanspreekt.

Vertrouwd, goede kwaliteit, een prettige communicatie en professioneel. Een sterk team dat ons de juiste ondersteuning biedt!

Jeroen OversteegenNationale Hypotheekbond

Samen met SUBtracers heeft Kubus Sports een subsidiestrategie geformuleerd waardoor het bedrijf optimaal gebruik maakt van de subsidiemogelijkheden voor innovatie en ontwikkeling, zonder dat het veel tijd kost

Alex CretierKubus sport

‘SUBtracers heeft de aanvraagstrategie van Nacra radicaal omgegooid. Meer opbrengst, minder risico en minder werk!’

Peter Vink & Gunnar LarsenNacra Sailing