SUBtracers logoSUBtracers logo dark text

Nieuw lid van het SUBtracers team!

SUBtracers heeft de afgelopen maand een nieuwe stagiaire in het team mogen verwelkomen: Mees Lammertsen. Een introductie!

Met waar genoegen kan ik zeggen dat ik vanaf 1 oktober officieel onderdeel ben geworden van het SUBtracers team. Dan niet als volwaardig medewerker, maar als stagiair. Na anderhalf jaar bezig te zijn geweest met tentamens en projecten ben ik erg blij dat ik mijn talenten in de praktijk toe kan passen. Na het afronden van het propedeusejaar, ben ik beland in het tweede schooljaar van de opleiding Creative Business aan de Hogeschool van Holland.

In mijn stage loop ik volledig mee met Sander Wolfensberger, de founding partner van SUBtracers. Hij geeft mij inzicht in het MCS-proces, de strategische keuzes, business development en sales technieken. Ik zal in de aankomende tien weken ook meelopen met verschillende sales afspraken, waarbij het dikwijls over de lagertermijn innovatiestrategie van de potentiële klanten gaat.

Aldus lijkt deze stage bij SUBtracers mij een ideale leerweg te bieden richting het worden van media- en maketingprofessional, omdat ik van dichtbij kan meelopen en meedenken in het leven op kantoor.

Deel dit stuk

op 5-3-2021

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws.

    Ons adres

    MediArena 9
    1114 BC Amsterdam-Duivendrecht

    © 2021 SUBtracers