SUBtracers logoSUBtracers logo dark text

Investeringen in duurzame energie? ISDE is opengesteld

Recent is bekend gemaakt dat de nieuwe regeling Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) met ingang van 4 januari jl. doorlopend is geopend voor het indienen van aanvragen.

Voor deze subsidie komen zowel particulieren als zakelijke gebruikers in aanmerking voor een tegemoetkoming voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pellet kachels.

De hoogte van het subsidiebedrag per apparaat is afhankelijk van het soort apparaat en de mate van energieprestatie. Uitgangspunt is dat de subsidiehoogte rond de 20% van de investeringskosten bedraagt. De exacte bedragen staan op de website van de RVO gepubliceerde apparatenlijsten, welke continu worden uitgebreid en bijgewerkt. In 2016 is er € 70 miljoen subsidie beschikbaar.

Wanneer je als onderneming in aanmerking komt voor Investeringssubsidie Duurzame Energie, maar tijd wilt besparen bij het aanvraagtraject en de administratieve afhandeling, kunnen wij je hierbij helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@subtracers.com of bel 088 – 900 1100.

Deel dit stuk

op 26-1-2016

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws.

    Ons adres

    MediArena 9
    1114 BC Amsterdam-Duivendrecht

    © 2021 SUBtracers