SUBtracers logoSUBtracers logo dark text

Innovatie in de provincie Noord-Brabant.

Enkele jaren geleden heeft de provincie Noord-Brabant het Economisch Programma Brabant 2020 vastgesteld, met de lange termijn ambitie om tot de top van kennis- en innovatieregio’s in Europa te behoren. Om dit te realiseren, heeft de provincie deze week de subsidieregeling Economie en Innovatie Noord-Brabant 2016 gepubliceerd. Subsidie wordt verleend voor projecten in verschillende sectoren, zoals de agrifoodsector, smart industry en high-tech industrie. Een mooie kans voor innovatieve projecten in Noord-Brabant!

Subsidies worden verstrekt aan rechtspersonen, samenwerkingsverbanden van rechtspersonen en kredietunies. De hoogte van de subsidie varieert van maximaal 50% tot 80% van de subsidiabele kosten, met een maximumbedrag dat varieert van € 25.000 tot € 1 miljoen. De subsidieplafonds verschillen per sector. Voor de meeste sectoren kunnen aanvragen worden ingediend vanaf 1 september 2016.

Ben je gevestigd in de provincie Noord-Brabant en heb je plannen voor een innovatieproject in 2016? Neem dan contact met ons op en laat ons de subsidiekansen voor je checken. Bel nu 088 900 1100 of e-mail naar info@subtracers.com voor een afspraak.

Deel dit stuk

op 21-7-2016

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws.

    Ons adres

    MediArena 9
    1114 BC Amsterdam-Duivendrecht

    © 2021 SUBtracers