SUBtracers logoSUBtracers logo dark text

Innovatie in de provincie Utrecht

Begin dit jaar is de landelijke MIT-regeling (MKB-Innovatiestimulering Topsectoren) voor 2016 bekend gemaakt. In een rap tempo volgen nu ook de publicaties van de regionale invullingen van de MIT elkaar op. Zo heeft ook de provincie Utrecht haar regionale MIT-invulling gepresenteerd, onder de naam Economic Board Utrecht 2016 (EBU). Een mooie kans voor innovatieve projecten in Utrecht!

De EBU bestaat uit verschillende onderdelen, zoals MIT-haalbaarheidsprojecten, MIT R&D-samenwerkingsprojecten en het Groen, gezond, slim fonds. In totaal is € 10 miljoen beschikbaar voor een diversiteit aan innovatieve projecten.

Voor de onderdelen MIT-haalbaarheidsprojecten en –innovatieadviesprojecten kunnen vanaf 10 mei 2016 aanvragen worden ingediend bij de provincie Utrecht. Aanvragen voor MIT R&D-samenwerkingsprojecten kunnen worden ingediend van 5 juli t/m 1 september 2016. Voor de overige onderdelen kunnen het gehele jaar aanvragen worden ingediend.

Ben je gevestigd in de provincie Utrecht en heb je plannen voor een innovatieproject in 2016? Neem dan contact met ons op en laat ons de EBU/MIT kansen voor je checken. Voor de MIT had SUBtracers in 2015 een 100% score. Bel nu 088 900 1100 of e-mail naar info@subtracers.com voor een afspraak.

Deel dit stuk

op 8-4-2016

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws.

    Ons adres

    MediArena 9
    1114 BC Amsterdam-Duivendrecht

    © 2021 SUBtracers