SUBtracers logoSUBtracers logo dark text

Geslaagd SUBtracers cliënt event

Op donderdag 1 september is het SUBtracers Cliënt Event, Innovatief Ondernemen is Topsport, gehouden. In de interactieve sessie zijn de aanwezigen toegesproken door BNR presentator, schaatskampioen en IT ondernemer Ben van der Burg, innovatie-expert en bijzonder hoogleraar prof. dr. ir. Han Gerrits en Olympisch surfkampioen en succesvol retail-ondernemer Stephan van den Berg.

Uit het hele land, van Horst tot Alkmaar, zijn de gasten toegestroomd. Na het openingswoord van Sander Wolfensberger, zijn de sprekers geïntroduceerd. Allereerst is uitgebreid teruggeblikt op de vele Nederlandse hoogtepunten tijdens de Olympische Spelen van Rio de Janeiro. Het aanstekelijke enthousiasme en de prachtige anekdotes van Ben geven een kijkje in de topsportwereld en de connectie met het bedrijfsleven.

De sprekende voorbeelden van Ben volgden elkaar in rap tempo op, waarna Stephan de fakkel over nam en de gouden medailles van Dorian van Rijsselberghe en Marit Bouwmeester besprak. Het belang van plezier en een gedegen voorbereiding in de topsport is nogmaals benadrukt, wat uiteindelijk leidt tot een gouden medaille of topprestatie. De parallellen naar het bedrijfsleven zijn hierbij uiteraard te maken.

Als derde spreker kwam professor Han Gerrits aan het woord, innovatie-expert bij uitstek. Naar aanleiding van interessante voorbeelden van experimenten en praktijksituaties, werd toegelicht welke rol innovatie en gedrag in een groep spelen. Zo zal het sprekende voorbeeld van de 3 apen de aanwezigen nog lang bijblijven.

Het interactieve programma is afgesloten met een dankwoord van Radha Rambharos en een gezellige borrel. Wij kijken terug op een geslaagde avond en willen iedereen nogmaals bedanken voor zijn of haar komst!

Deel dit stuk

op 6-9-2016

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws.

    Ons adres

    MediArena 9
    1114 BC Amsterdam-Duivendrecht

    © 2021 SUBtracers