SUBtracers logoSUBtracers logo dark text

Deadlines Stimuleringsfonds Creatieve Industrie

Bekijk de nieuwe deadlines

 • Gamefonds (GAME): 15 november 2013
 • TAX-videoclipfonds (TAX): 14 november 2013
 • Deelregeling Activiteitenprogramma’s Architectuur: 8 februari 2014
 • Vormgeving en e-Cultuur (SCIAAVE): 15 januari 2014 of 8 februari 2014
 • Non-fictie transmedia regeling (NONFICTIETRANS): 21 november 2013

Gamefonds

Het doel van het Gamefonds is het bevorderen van de ontwikkeling van artistieke games. Tevens wordt met het fonds de samenwerking tussen animatoren, game-ontwikkelaars, kunstenaars, (culturele) instellingen en vormgevers bevorderd.

TAX-videoclipfonds

Het doel van de het TAX-videoclipfonds is het geven van een impuls aan de artistieke kwaliteit van videoclips en het stimuleren en versterken van de samenwerking tussen beeldmakers en musici. Beeldmakers kunnen samen met een (pop)artiest, band, dj of producer een plan voor een videoclip indienen.

Deelregeling Activiteitenprogramma’s Architectuur, Vormgeving en e-Cultuur

Het doel van de Deelregeling Activiteitenprogramma’s Architectuur, Vormgeving en e-Cultuur is het bevorderen van hoogwaardige kwaliteit in architectuur, e-cultuur en vormgeving en het versterken van de maatschappelijke en economische meerwaarde van de sector vanuit een culturele invalshoek.

Non-fictie transmedia regeling

Het doel van de Non-fictie transmedia regeling is het stimuleren van non-fictie transmedia producties met artistieke kwaliteit. Met een transmedia productie wordt bedoeld dat binnen een bepaalde periode via verschillende media (bijvoorbeeld via website, radio, televisie, sociaal netwerk, mobiele applicatie, een boek of een online spelomgeving) een verhaallijn wordt neergezet met complementaire inhoudelijke en creatieve dwarsverbanden.

Neem contact op met Sander Wolfensberger om de mogelijkheden door te nemen.

Deel dit stuk

op 27-10-2013

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws.

  Ons adres

  MediArena 9
  1114 BC Amsterdam-Duivendrecht

  © 2021 SUBtracers