SUBtracers logoSUBtracers logo dark text

De Top 250 Groeibedrijven 2018

De Top 250 Groeibedrijven is onlangs weer gepubliceerd, ook nu.nl wijdde er een bericht aan. In dit overzicht zijn de snelst groeiende bedrijven van Nederland opgenomen. Je vraagt je misschien of, waarom de focus op groeibedrijven? Dat is simpelweg omdat juist de snelgroeiende bedrijven voor de Nederlandse economie van groot belang zijn. Denk bijvoorbeeld aan de creatie van nieuwe banen.

Echt ontzettend goed om zoveel cliënten van SUBtracers in dit overzicht te zien staan! Zo zien we dit jaar Takeaway.com met stip op nummer 1 staan, Rituals en Coolblue staan respectievelijk op nummer 2 en 3 als Neerlands grootste netto banencreateurs. Ook Xsarus, Navads, Sendcloud en Wetransfer maken deel uit van de 250 snelst groeiende bedrijven in Nederland!

Wat al deze bedrijven met elkaar gemeen hebben? Ze kiezen allemaal voor focus: de markt, product en R&D. En ze weten dat SUBtracers op de achtergrond in control is: funding innovation!

Criteria

Om in aanmerking te komen voor de Top 250 Groeibedrijven, moet aan enkele voorwaarden voldaan worden. Er wordt gekeken naar de groei van drie achtereenvolgende jaren. Voor de 2018 editie is hierbij gekeken naar de periode van eind 2014 tot en met eind 2017. Ook moet er sprake zijn van bedrijven met minimaal tien werknemers en/of een omzet van minstens 5 miljoen euro, die in de betreffende periode een jaarlijkse groei van minstens 20 procent in de boeken hebben gezet

De Top 250 Groeibedrijven is gebaseerd op de ScaleUp Dashboard van de Rotterdam School of Management (RSM) en het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE). Het ScaleUp Dashboard maakt gebruikt van verschillende databronnen, namelijk een combinatie van eigen onderzoek en bestaande, openbare databases. Het doel is om jaarlijks onderzoek te doen naar de snelgroeiende bedrijven in Nederland.

Wil je weten hoe SUBtracers jouw bedrijf kan helpen bij vraagstukken op het gebied van funding voor innovatie? Neem contact met ons op via info@subtracers.com of 088 – 900 1100.

Deel dit stuk

op 29-3-2018

Blijf op de hoogte van het laatste subsidienieuws.

    Ons adres

    MediArena 9
    1114 BC Amsterdam-Duivendrecht

    © 2021 SUBtracers